Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kalk av vin


Un Calice Di Vino

Du sitter själv med en bägare

vad gör du, vad tänker du på

frågetecken, lever du om 50 år

Dina barn kanske gör det

var bör du tänka på,

En fin fråga




Bunden vers (Annat versmått) av Federico Romano
Läst 148 gånger
Publicerad 2013-12-16 20:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA och vad kan man göra?
2013-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano