Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag finns för den som är ämnad för mig oavsett allt annat ... Ty för mig är för all framtid ett löfte jag ej avger om jag inte känner att det är äkta kärlek som är besvarad ...


Jag finns för dig ...

... om du vill mig
så som jag vill dig ...

Men är du 
för mig ämnad
vet du redan inom 
att om du
kommer och förblir
med mig
för resten av vårt liv
så blir du ej
någonsin lämnad
av mig ...

Ty när vi 
säger till varandra ...

- Jag älskar dig!

... så känns det
innerligt fullständigt
på riktigt
inom varje
litet skrymsle och vrå
i hela vår
inre och yttre verklighet ...

Rätt självklart i och för sig
för sådana som dig och mig ...

... eftersom om så ej vore
skulle du vara lika lite
ämnad för mig
som jag för dig ...

Just nu 
känner jag inom hela mig
hur förbannat mycket
din närvaro här och nu
i mitt liv
fattas mig ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-12-16 22:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjukt, varmt o innerligt fint..
2014-01-03

  Magica VIP
Starkt väl förmedlad text.
2013-12-19

  Ninananonia VIP
Berör ..
2013-12-18

  Bo Himmelsbåge
Fin dikt om den Äkta Kärleken! Hoppas Du finner den! Rätt vad det är så händer det!
2013-12-17

  menspoeten
Innerligt vackert, nära!
2013-12-17

  Rozsi.kovacs

Din känsla känns verklig jag
hoppas innerligt att du finner hon
som är ämnad för dig. vackert
skrivet
2013-12-17

    ej medlem längre

Så fin
Så varm
Så äkta

Berörande vackra
kärleksord...... !
2013-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP