Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den krökta tanken och min machete

då och då fångade man en tanke
det var ingen lek

förut lekte vi på litet för stort
allvar

tankar förökade sig
fragmenterade verkligheten

med vår machete fäktandes i snåriga buskage
i hopp om en glänta


det subjektivt upplevda blev vår sanning
egentligen bara en synvinkel


hopades
i vår vrå

ensamma med krökt tanke
hårt hållandes i machetes




Fri vers av Freddy Eastling
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-16 22:45



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Driven by passion.
2013-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Freddy Eastling
Freddy Eastling