Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

veta eller inte


när du är
vet jag att

de flesta gått före
och
allt viktigt hände igår

men inte om
detta kan trösta
någon annan
än mig?




Fri vers av Fredrik P. VIP
Läst 869 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-03-15 07:47



Bookmark and Share


  Miss Mod
Kort och koncis, kan trösta andra än Dig.
2009-01-03

    Margaretha
Underbart fin dikt igen. Den är så kort och berättande, fin i rytmen. Härlig!
Mvh Margaretha
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP