Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ledbruten

vridbara ögonnackar vände mot månen
hängd naken i en urtvättad snara
utan att någon hört den skrika
bara tomma ögon följde axelns cirkel
och sänkta blickar hyssjade sin ensamhet




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-17 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe