Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sök finna det som är gott hos dem du möter i ditt liv och utveckla det ... men blunda ej för det som är mindre gott ... Men vad du än gör - skilj på vad som är stort och vad som är smått ...


Imorgon ...

... är en lika god dag
att göra det vi 
ej vill just idag ...

... som vilken
annan dag som helst
skulle kunna vara ...

Bortsett från 
det tyvärr ej
allt för uppenbara
att när 
imorgon sedan
äntligen är ...

... så är det ej
så där alldeles säkert
att vi själva
ännu finns där ...

eller som Buddah
lär ha uttryckt det ...

- Problemet är
att vi tror att vi har tid ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-12-18 01:47



Bookmark and Share


  Magica VIP
Tänkvärd, men det är även viktigt för vissa av oss att försöka tänka att f-n jag misslyckades idag, men hoppas jag kan klara av det jag inte kunde denna dag imorgon som ju är en ny dag, ny energi, nya möjligheter, mycket mycket svårt bara det när man inte är på topp...Att skilja på det som är stort och smått, ja det är svårt ibland om man har mycket oro i sig men något jag tar till mig av i det du skriver. :)
2013-12-19

  ResenärGenomLivet VIP
Bra ord att lägga på minnet...
2013-12-18

  Lärling
Tänkvärda ord!
2013-12-18

  Rozsi.kovacs

kloka ord i ditt hjärta bor.
Vår dyrbara tid...
2013-12-18

  Tess74
Bra. Första raderna tilltalar mig mest
2013-12-18

  Ingrid Trolle
Fint skaldat
2013-12-18

    ej medlem längre
Ja, man skall ju inte uppskjuta till morgondagen vad man kan göra idag.
2013-12-18

  queenia
Gin pärla av visdom!

<3
2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP