Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunden



Jag ville vila mitt huvud på din arm
vila min hand på ditt bröst
just över ditt hjärta

jag kände det slå
i takt med att din bröstkorg höjde och sänkte sig

Älskling..
jag älskar att se på dig när du sover

blundade
drog in doften av stundens känsla




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 382 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-20 14:22



Bookmark and Share


  Angel of love
Trygghet när det är som vackrast.
2014-01-01

  Lars Hedlin
Jätte fint!
2013-12-20

  cilax VIP
nice
2013-12-20

  Ellen N
Riktigt fin! Lätt att känna igen sig i den också.
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet