Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla ljusen tända. Arrangemang och foto. MaRit.


FJÄRDE ADVENT

Då var det dags
med fjärde advent.

Advents tiden är
härlig med lusse
bullar och varm
glögg.

Då blir det en
mysig stund för
nu är vi riktigt
nära julen.
Och snart får
vi klä julgranen.


Marit MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-22 12:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint,önskar dig en God Juk och ett
Gott Nytt År!
2013-12-22

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...och snart är väntat över...God Jul önskar jag dej och ett Gott nytt år...
2013-12-22

  Bibbi VIP
Underbart.

Tack att jag fick beskåda detta idag och tack för fika med glögg före min avresa till Israel!

En fin jul och Gott Nytt År!
2013-12-22
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos