Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kan stå emot...

Skratt är för kroppen
den bästa sorts gymnastik
som inte går att köpa
i någon hälsokostsbutik
en inre sorts joggning det är
och där skrattet hörs
det vidare bara förs
och sen av bara farten
det om igen görs...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-20 15:42



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket fint
2013-12-20

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt