Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugga



Drömmare

du står
vid sidan

skiljd från
dagen

pulserande
känsla

av återhållet
ljus

driven
näst intill
ditt minsta

långt ifrån
sanning

långt ifrån
ditt nu




Fri vers (Fri form) av Anders Granström
Läst 417 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-21 00:23



Bookmark and Share


  Midnight
Väldigt bra skrivet!
2016-02-03

  Palett
Fin text om dagdrömmarens vara.
2013-12-21

    ej medlem längre
Lever inte i verkligheten
2013-12-21

  Maria Sundelin VIP
Dröm vackra drömmar
2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström