Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack och lov att det blir en lugn Jul i år ... - Precis så där lagom många nära och kära som gör att vi lite riktig Julstämning får ...


Det är dagar som idag ...

... när nästan alla
basinköp inför Julen 
äntligen börjar bli klart ...

Jul-skinkan är färdig
och första skivan uppskuren
avsmakad och godkänd
av mina älskade barn ...

Det är då
dagar som idag
fastän det är
Julafton så snart
likväl blir till
någonting
på det stora hela
alldeles underbart ...

Att det sen
råkar vara
blott bara
en och en halv vecka kvar
innan allt som har att göra
med årets Jul och Nyårsafton
snart är över ...

... så snart jag 
sedan fått röja upp
i helgernas uppkomna röra ...

... Det gör
absolut ingenting ...

Ty då har jag fått
allt Jul- och Nyårsfirande
jag behöver ...

... och kan återgå
till allt annat 
i livet
som ännu återstår
fram tills det åter
är dags igen om ett år ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-12-21 19:04



Bookmark and Share


  mysing
underbart!
God Jul & Gott Nytt :)
2013-12-22

  Christer Foghagen VIP
Bra!
2013-12-21

  louisegirl

Härligt skrivit!

God Jul
och
Gottnytt år!
2013-12-21

  ResenärGenomLivet VIP
Gott att vara med nära och kära...
2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP