Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fjärde söndagen i Advent


324. Guds Moder




Hela kosmos är i rörelse
Änglar är i rörelse
Det står en ängel
mitt i verkligheten
Han säger till Maria
Du skall föda en Son
Och Barnet är Guds Son

Barnet skall samla tillhopa
lammen
och bära dem i sina armar

Jag ger min glädje
till ditt Barn Maria
Jag ger min lovsång
till ditt Barn Maria

Prisad vare du
Guds Moder




Fri vers av Maria T
Läst 264 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-12-21 22:13



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Njutfullt vackert/ kram
2013-12-24

  Lars Hedlin
Magiskt vackert!
2013-12-23

    ej medlem längre
Ja, Maria är fin!
2013-12-22

  Bibbi VIP
Helt underbart.
2013-12-22

    ej medlem längre
Mycket vackert skrivet Maria!
2013-12-21

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra ord om honom vi väntar på...
2013-12-21

    ej medlem längre
Tack för denna lövsång!
2013-12-21

  walborg
Innerligt tack för denna fina text inför morgondagen då jag är kyrkvärd - vi firar Mariamässa.
2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T