Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku II

Menthol friskar upp
Röken förtär mig långsamt
Döden luktar mint




Bunden vers (Haiku) av Exi
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-03-15 11:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Får en bild av en som varit ute på en rökpaus
fastän han vet att han inte borde röka,
och sedan tar ett mentholpastill för att dölja lukten.
Isf är den sista raden mkt bra och stark!
2006-03-15

  * Ammi *
ha ha så rätt så
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Exi
Exi