Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grinchen diktar och myser åt alla som kräks och nyser Ljusbricka på bild, redan skänkt till loppis


Ho, fucking ho, suckers

Stilla natt, ensamma natt

Mörkaste tiden som finns

Ohjälpligt tankarna kommer ifatt

Flydda tider man minns

Natten tiger stilla

Mörkret grinar illa

 

Jul, jul, strålande jul

Strålar som sinar till tårar

Bakom fasaden är julen så ful

Så långt ifrån hopp och vårar

I vitögat lyser nöden

Lockande vinkar döden

 

Se då smyga djävlar upp ur vrårna

Flinar som Ernst åt din vanmakt

Stramar bröstet, domnar tårna,

Slår ditt hjärta i fyrtakt?

Tipp tapp hörs de kalla

Välkommen att falla 

 

Det strålar en stjärna

Lika ensam som du

Den skulle nog gärna

Sprängas mitt itu

För att ett ögonblick i evigheten

Få skingra ensamheten




Bunden vers av Solitaire VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-24 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP