Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här är


Den Tandlöse

Juden som inte höjde blicken

som ej log och väntade på döden

Giussepe var hans namn

Han dog långt från hans hem i Roma




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-25 16:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och hur många dör inte i dag på grund av Hamas' terror?
2013-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano