Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gömma skavanker är vi bra på minsann :) lite extra rysch bara, nån rosett och lite dov belysning..? Gah!


äta solsken

 

 

äter solsken
utan att lägga fram
en sten

*

vatten
skvalpar spräcker tär bräcker

 

vind
svalkar räcker lär knäcker

 

själens enda boning 

ge en sten
till försoning
flyter den då

 

inte förrän eld görs upp i stormande hav

*

skingra dimmornas bankkontroll
fingra lite

på livets skavank

en tanke syns på håll

*

äter solsken
lägger fram
en sten

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-25 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri