Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den Helige Stefanos dag


326. Steningsgropen



Solen går ner
över ett uråldrigt berg
Det är kallt och det är mörkt
Vi ser inte längre varandra
Det är som att stå nära
Stefanos steningsgrop
Sinnena blir dunkla
och fyllda av hat

Gud låt dörren in till dig
stå lite på glänt
Den dödes tystnad talar så högt
Ja själva döden sjuder av liv

När vetekornet faller i jorden
och dör
då bär det mycken frukt




Fri vers av Maria T
Läst 314 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-26 14:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt.
2014-01-19

    ej medlem längre
Mycket starkt
2014-01-01

  Lasseman VIP
Åh!.. vad jag gillar denna .. Gillar" Den dödes tystnad talar så högt
ja själva döden sjuder av liv".. fantastiskt..
2013-12-27

    ej medlem längre
Ja, visst är det så! Fäderna främjar å beder för oss, de följer oss på vägen!
2013-12-27

  walborg
Genom död till liv - naturens kretslopp och människornas vandring från Gud till Gud
2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T