Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En längtan som ej är mig bekant...


Att falla...

Som en ängel, träda fram,
En uppenbarelse, mig visa.
Ett sinne i uppror, hon stilla,
Mitt vansinne, skingra.

Ögon blå, som inga andras,
Återspeglar det hem, hon lämnat.
Av läppar, skapade av eld,
Mitt hjärta, skall brinna.

Dagar och nätter, blandas,
Himmel och helvete skapas.
En ängel skapad, däremellan,
En önskan, som slagit in.

Men att fånga en dröm,
Lika flyktig som en vind.
En ängel vars vingar,
Styr henne, dit hon själv vill.

En önskan jag har,
Att kunna, finna frid.
Kunna, vinna tid,
Så att hon, kan bli min...

Att falla för en ängel...

Ett hopp...

Om att en önskan ska slå in...




Fri vers (Fri form) av Natte_Ravn
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-26 16:00



Bookmark and Share


  Tess74
Att falla är smärtsamt skönt. Din text är vacker och återspeglar känslor
2013-12-27

  Angela Bohlin VIP
Vackert!
2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Natte_Ravn
Natte_Ravn