Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skiljda vägar


det som var, var ändå på riktigt

Det som var, var ändå på riktigt
i alla fall min kärlek

men i slutändan kan man la inte undvika det
att gå i sina föräldrars fotspår

Skiljda vägar

Eller är det så?

Jag håller lika hårt som jag gjorde vid dig för
Min kärlek den finns kvar.
lika stark och lika äkta





Fri vers (Fri form) av jamming223
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-04 01:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Du berör med din text...
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

jamming223