Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstragedi




denna varelse
ämnad åt höjder
högt över alla

en varelse
som vet det själv
ser sina likar
med längtan

en fågel
med höjdskräck







Fri vers (Fri form) av Annatula
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-27 19:49



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Där fick jag ordentlig belöning för min läsning. Tack!
2013-12-29

  RitaBrunner
Trots allvaret i texten fick denna mig att le brett! Snacka om maximal otur! :)
2013-12-29

  Larz Gustafsson VIP
"Living at the top but my mind is a block
and I'm falling like a domino"
(Elton Motello)
2013-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Annatula
Annatula