Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Livet enligt Kärleken...

Man tror sig veta,
Vad andra människor menar.
Men livet enligt mig,
Är inte enligt andra.

Kärleken för mig är,
Vad andra känner som hat.
Avundsjuka är kyssar,
Sorgen är omfamningen.

Jag söker finna ro,
Men mina känslor gror.
Jag vill finna min väg,
Men har ingen stig i mitt liv.

Kärleken kan mig ej följa,
För jag är ej av deras börd...

Livet enligt kärleken...

Är inte för mig...




Fri vers (Fri form) av Natte_Ravn
Läst 302 gånger
Publicerad 2013-12-27 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Natte_Ravn
Natte_Ravn