Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gillar inte sådana



Jag
gillar inte
gnälliga människor
ojjare

det säger jag
med övertygelse

förstår du

till min
spegelbild




Fri vers (Fri form) av Annatula
Läst 417 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-12-27 21:35



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Kul och bra text :)
2013-12-29

  Anita Hanssen
Riktigt bra! Man blir glad i hjärtat av dina självdistanserade ord.
2013-12-29

  Kim VIP
Träffande o bra vinkling!
2013-12-29

  Rozsi.kovacs

Bravo
2013-12-29

  RitaBrunner
Det borde nog även jag testa hehe
2013-12-29

  KeL
Ja,det borde fler göra lite oftare! Gillar! :)
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Annatula
Annatula