Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oj oj den här bilden föreställde e populära snacks producerade i regionen


Fredagsmys

 

Plaskar med tårna i såphalt vatten

Slänger en godbit till den svarta katten

Skalar en clementin

Njuter av harmonin

Sissela Kyle och Ulla Skoog

Ja det duger nog

Som fredagsmys

 

Filar, smörjer, tar på mjuka sockor

Med kittymönster, som små dockor

Läser en och annan dikt

Kommenterar dem av vikt

Mejlpratar med en poetkamrat

Struntar i att laga mat

Det är fredagsmys

 

Cheeze doodles och zero

Common working class hero

En medioker kick

Åt den som inte fick

Någon att dela dem med

Eller somna med i sked

Som fredagsmys

 

Man förstår väl ändå poängen

OLW tänker på de stora gängen

När de gör sina klassiska snacks

I 450g maxipacks 

Jag får nog vara helt gul i

magen ända till juli 

Bläh, vilka fredagsrys




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 761 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-27 23:13



Bookmark and Share


    tramp
gul i magen ja jädrans julen varar ju till påska. Bra där med rimmet....
"gul i till Juli" :-)
2013-12-28

    häxängel
Bekant! Härligt både känslosam och rolig.
Men goda är dom ändå, i gäng eller ensam utgör de ändå en liten tröst...
2013-12-28

  Järnkatten
En skön blandning av humor och melankoli..applåder!!!
2013-12-28

  Angel of love
Låter som en skön fredag, haha ja lite extremt stora påsar.
2013-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP