Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack vare omvärlden

Regnet smetar ut mitt vackra ansikte till en skamfläck
Mitt trendigt röda leende blir till jokerns flin, innan det förvrids
Jag börjar springa, mina fotsteg ekar i mörkret

Jag kommer aldrig att sakta ner
Ingen kan få mig att stanna

Tills jag förstår att det är sant,
Ty nu är det inte bara regnet som tvättar bort idealen

Jag vet att allt är sant,
Det som du sa,
Om världen

Aldrig har jag varit mig själv,
Jag kommer aldrig bli

Tack vare omvärlden




Fri vers av Tekla F.
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-28 00:51



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Gillar ditt språk.
Men väldigt sorgligt, kan bara hoppas att du ber omvärlden dra åt helvete (den är ju så snedvriden ändå) och att du blir dig själv ändå!
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.