Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fukt

Känslorna dansar
genom sommarregnet.

Jag vill sitta med dig i gräset
med din tunga mot min.

Mitt hår i dina darrande händer,
strömmar, dansar iväg.

Äppelträdens blommor
suckar i tårar

Och du stiger på en kvist
som går av.




Fri vers av Tidslös
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-03-15 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tidslös