Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja det kom lite vitt igår... Inget att hoppa på tvären för, eller? Bild föreställande min svarta katt


Kattväder

 

Den lilla snö som faller

Orsakar ändå kravaller

När katterna river ner

Och hoppas på ännu mer

Jag sopar lugnt upp förödelsen

Och ler när det börjar regna igen

Minsta lilla nysnö

Gör varje katt till ett busfrö

Men det går ju över sen




Bunden vers av Solitaire VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-12-29 01:18



Bookmark and Share


  Ronny Berk
det var då som katten ... och även fotot på kom med ... snyggt jobbat !
2013-12-31

    tramp
i brist på riktig snö får man ta sin tillit till riven frigolit !
2013-12-29

  Ryann
underbart.
2013-12-29

  queenia
de är för söta, dem där små busfröna.
Underbar liten dikt om det käraste små varelserna.
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP