Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Över fem år har gått - nu berättar jag min historia.


Jag har skyddad identitet (del 1)




Det började för längesedan. Historien som kom att förändra hela mitt liv, min tillvaro, min trygghetszon. De små och subtila händelserna som sakta men säkert smög sig på och som till slut gjorde mig till den jag är idag.

Jag har skrattat och jag har gråtit, ältat och sovit. Jag har legat sömnlös, andfådd och rädd. Jag har känt mig ensam, oförstådd och uppgiven. Jag har upplevt det mesta och med tiden lärt mig att accepterat det.

Än står jag kvar och kämpar vidare. Än är jag inte klar...




Fri vers av Fröken svår
Läst 405 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-12-29 02:23



Bookmark and Share


  Tess74
Bra!! Ser framemot att läsa din historia!
2013-12-29

  Tino
Tummen upp!
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Fröken svår
Fröken svår