Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fick besök av Satan idag....




Jag fick besök av Satan idag
o han gav mig ett gräsligt förslag
\"Hörre du goda fru bliv nu min
så fixar jag pluringen din
om du ger mig en chans
om du kommer till sans
får din plånbok en bättre balans\"

Jag fick besök av Satan idag
o han gjorde mig frestad o svag
\"Hörre du goda fru slå ej dank
nej råna den närmaste bank
om du lyssnar på mej
så kan jag hjälpa dej
det vore väl världens grej!\"

Jag kom i bråk med Satan idag
för jag nobbade hans förslag
\"Hörredu gode man vet du vad
du äcklar mig så till den grad
glöm nu bort min finans
jag ska ordna balans
för på Lotto har jag nog en chans



Bs-06





Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-15 17:34



Bookmark and Share


  tobbä
Förstår inte hur man kan behandla ord så att det blir så fantastiskt bra!!
2006-03-16

  Agnes
mm... det är sådant här man blir styrkt av! Härlig schvung och lustfyllt att läsa!
2006-03-16

    Louvisa
haha rolig dikt :D
Fint flyt i språket
Bra att du nobbade
Allt är inte till salu
2006-03-15

    steffe struts
Oj så bra! och så bra att du nobbade honom...

Njutningsfullt att läsa denna dikt!

stefan
2006-03-15

  kath
snyggt att nobba den, råder sällan någon skön lösning i de förslagen :))
2006-03-15

  DanSan
En underbar dikt BodilSan
Ja det är bäst att vara fast
besluten var man står och
med vem vam sluter avtal!!!
2006-03-15

  Åsa Gustavsson VIP
Fy för den lede vad det är lätt att trilla dit i penningknipan...
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg