Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som hjälper



Kan någon älska någon annan

en förmiddag på föreningssparbanken


I kössytemet återkommer

längtan efter abstraktionen


Som jag velat gömma mig i





Fri vers av Henry Winter
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-03-15 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henry Winter
Henry Winter