Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Henry Winter



Jag föddes med en silversked i munnen

sålde den till städer och nätter

jag såg inga morgnar, inga dagar


jag föddes med en noslängd på handflatan

och skrapade med kreditkortet

med stor och tung pupill, rakt in i dimman


jag föddes i turkisk bomull

prada och lagerfelt

en hålögd dödsängel, som flög över stureplan


jag föddes med en silversked i munnen

somnade i taxin hem

kämpade för inget, längtade till inget




Fri vers av Henry Winter
Läst 493 gånger
Publicerad 2006-04-10 17:12



Bookmark and Share


    narcoleptic
jag vet inte vad, men någonting med denna får mig att stanna upp läsa den två gånger.
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Henry Winter
Henry Winter