Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ensamheten blir uderbar jämfört med kärlekens onda taggar


Ensamheten

Ensamheten låter så gudomligt
är kärleken då meningen att oss förgöra
i så fall vet jag inte om jag dig skulle vilja röra,

ensamheten vill jag ej förstöra,

den lockar
kärleken låter jag förgöra




Fri vers av Arte
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-03-15 18:45



Bookmark and Share


  yoyyo
Herregud! *stum*
jikes va bra du skriver
2006-03-29

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Du får denna femma för att du plockar dilemmat här i livet: vill, vill inte, vill ?! Men kärleken förgör inte, den gör....om man vill. Mycket bra ordat ändock !
2006-03-17

  Semir
aj aj aj.. majkemi den här va bra :)

en av dina bästa fan :)
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte