Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magi

Helt slut men så full av energi att det skulle gå att
springa tre varv runt jorden.
Du sätter på någonting som skulle kunna vara
vår låt,
och vi struntar i att vi borde sovit för längesen.
Jag är både hungrig och törstig men
vill aldrig lämna magin som vi skapat
i sovrummet.
Den som finns i luften som vi andas när
vi ligger näsa mot näsa.

Hämtar ett glas mjölk
och vi delar på en mandarin bland lakanen.
Du nynnar med och drar med handen
längs min nakna rygg.

Du är magisk.
Det vi har är
magi.




Fri vers (Fri form) av VampyrÄngel
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-30 11:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar magi
2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel