Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förtvivlan över intensiva känslor stöts bort


Intensitet



Fjällvärldens topp glöder
färgad av morgonsolen
Min intensitet
vill du inte möta
Ser du ljusskenets
värmande närmande
Ser du en rasande lavin
Jag tar allt i min färd
Färden mot upplösning




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-03-15 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt