Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när ensamheten slår hårt


Den glada dagen

Nu har den "glada" dagen varit
granen stod klädd o grann

väntade andäktigt på att bli betittad!
Men ingen kom...

klapparna låg kvar under granens grenar
inslagna i julpapper vackert röda

rummet doftade nyhuggen gran
kaffe knäck och nygjord chokladkola

utanför syntes ingen snö
det regnade, och var grått och trist...

jag undrade i mitt stilla sinne
hur många har haft det som jag?

hur många har suttit andäktigt väntande
med ett lyckligt litet leende på sina läppar

för att sedan suckandes inse att
den "glada" dagen inte skulle

gästa dem denna gång heller!





Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-30 13:23



Bookmark and Share


  den nakna poeten
så var det för mej med jag såg i fram i mot kalle anka men missa det med ingen jul mat hemma men jag drack kaffe och målade med min akryl färg det funkade det var roligt och intressant det med en ny erfarenhet med mindre disk
2014-01-07
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP