Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppa!

Hoppar för frihet
Hoppar för mod
Hoppar för ärliga ord
Hoppar för kärlek
Och hoppar för kamp
Hoppar envist,* stamp stamp stamp*
Hoppar på rättvisan
Och hoppar för framtid

Vad ska vi göra?!
Krossa rasismen!
När
Nu?
Skrek hon där på gårdsplanen
Det hördes ändå ut i livsdalen
Hon stog där och lyssnade på dessa orden
Dessa ord som kändes så rätt
Med en Folkmassa som var oerhört tätt
Ord som talade till oss alla
Ord som vi alla behöver omfamna
Ta det till oss och lev de ut
Annars blir det bara pang bom slut




Bunden vers av Reboox
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-30 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reboox
Reboox