Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer död än levande

Jag bryr mig inte om er
Ni som inte vet vem jag är
Som tror att jag är någon att prata med

Men ni kan inte förstå
Varför jag inte säger någonting
För ni kan inte veta

All den tid som jag spenderar
Framför väggen
Utan tankar och känslor

Som om jag inte fanns
Borta i tankarnas värld
Bland paniken

Jämför mig med en död person om ni vill
Mer död en levande
Även om jag andas
Dag ut och dag in




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-30 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gina.P