Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men han finns


En lycklig liten själ
en olycklig stor själ.
En stor lycklig själ
en liten olycklig själ,
i samma boning
som bråkar med varandra,
likt katten och råttan,
elden och vattnet,
eller kvinnan och mannen.
Om det lilla barnet,
som önskar att han aldrig blivit född.





/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 490 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-15 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina