Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


135.TIDEN ÄR MIN GLASKUPOL MED VATTEN ...

Jag är INNE _ SIMMAR tryggt med mig själv

Tittar _ läser _ ANALYSERAR..............

KALKYLERAR _ VÄRLDEN _ som är UTANFÖR ...

MIN värld .......

MEN _ VAD SOM BINDER MIG VID DEN ?

ÅSKÅDAR ÖGONBLICKET ...

Alla vassa kanter gnider vid min kupol
men jag är mån om min sårbarhet ......UNDVIKER...

....DÅ TIDEN GÅR LÅNGSAMT ATT JAG SPRICKER !




Fri vers av Lollitta VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-31 11:12



Bookmark and Share


  aol
fint ser du från din inre värld den yttre,
bravo,
2013-12-31

  Ronny Berk
symboler som tid och vatten fungerar, tycker om Din poesi, ja

vill Dig ett riktigt gott och värdefullt nytt år !
2013-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP