Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

zon

 

gullgossen

ta av byxorna

blotta inkråmet

vittjan spränger

kyss läpparna små

upp mot utlämnandet

där jag växer

och

ett körsbär

 




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-31 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch