Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi lännar 2013 i mörkmåne men vi startar 2014 i ny. Det känns som ett starkt avslut. Ha ett gott liv och ett gott skriv! Gott nytt år, alla poeter och läsare!


Chant (for what is to come)

 

The last night

Of 

An old year

A new dawn 

To

Appear 

Oh, dark night 

In the darkest moon 

Bring the

Better days

To us

Poor creatures 

Soon

Bring a 

New year

With 

No fear 

Friends to be found

all around

Enemies become teachers 

In a new moon




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-31 23:17



Bookmark and Share


  Järnkatten
Love it :)..
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP