Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjäril

i åren som går tar jag form
i tiden lever sanningen
men Gud är död
och visst är Gud evigheten?

i andra lever det jag sedan länge glömt
likt dominobrickor fäller vi varandra
men jag faller inte av fritt val
inte heller i fritt fall

du fångar upp tiden
påminner mig om att det spelar roll
att stjärnorna är eviga
det är så lätt att glömma

så lätt att dö




Fri vers av södernatt
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-01 14:35



Bookmark and Share


  Schmetterlinge
Guden är död sedan länge, och döden är således gud. :)
2014-01-01

  Larz Gustafsson VIP
Gary Numan sjöng: "...if God's dead, we must have done something wrong".
Men det är Han inte. Han lever.
Jesus Kristus lever och kan aldrig dö.
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

södernatt