Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNGLAR VISST FINNS DE

En tös var orolig över sin vän Kjell
sa till sin skyddsängel, se till honom ikväll.
Hon kom dit, men stack kvickt:
-Varför, sa tös, du svek din plikt...
-Nix! Där låg redan min arbetskamrat Bell!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-01 17:39



Bookmark and Share


  ULJO
Så länge du skriver här finns det änglar
2014-01-03

  Lars Hedlin
*ler* kram
2014-01-02

    ADI Nehlin
:-) frambringar leende
2014-01-01

    Maria Malm
Ler..det finns visst skyddsänglar lite överallt..
2014-01-01

  Rise Little One
Haha, så kan det bli även för änglarna eller?
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt