Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur var han upplyst...

En munk från klostret Hugenott
sa till chef, trillingar har han fått!
Abboten blev blek
åt honom så argt skrek:
-Tre gånger! En hade väl räckt gott...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-01 21:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just ;)
2014-01-02

    Maria Malm
Underbar!
2014-01-02

    ej medlem längre
Hehe.


Upplyftande ;)
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt