Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avklädd

hennes klackar gjorde ringar på vattnet
i pölarna utanför en taxis säkerhetshölje
vid porten i regnet runt gatlyktans ljus
släppte hon skuggan
strimman av ett leende hängde bleknat avhängt
kvar på hennes läppar
och i sovrummets mörker
klädde hon av sig sitt torkade skinn
numrena kladdade på trägolvet
stökikga komplimanger utbjudande blickar
ögonen hade glömt vad hon sagt
gjort
klänningen föll
hennes ensamhet stod naken
siluetten rörde sig vant runt
i rummet




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-02 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe