Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon stod i sitt vardagsrum

Jag såg in i ett fönster idag
det var inte min mening att se
En gammal dam i bara svart bh
Hon stod i sitt vardagsrum
och bara glodde
Eller var det jag som gjorde det

Sen började min fantasi att skena i väg
hon kanske skulle klä sig
inför sin mans begravning

Hon kanske skulle träffa sin 80 åriga älskare
som kommer en gång i månaden

Eller hon var nyvaken och hade glömt
var hon lagt dom andra kläderna
sen brakfesten hon hade i går

Ja jag vet inte vad hon har gjort
eller vad hon ska göra
och det angår ju inte mig
men kanske att hon borde ha en liten persienn
så jag slipper bry mig

Ja så tänkte jag lite på att jag själv kommer
att stå så där
halvnaken när jag blir gammal
och inte bry mig att någon glor




Fri vers av Spirit
Läst 211 gånger
Publicerad 2006-03-15 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit