Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd.

Avstånd

Avstånd


Avstånd




Avstånd






Avstånd
v
s
t
å
n
d

Hur kan luft vara så mycket i vägen!




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 534 gånger
Publicerad 2006-03-15 21:51



Bookmark and Share


  Smultris
vad ska man göra åt det då:(
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson