Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En av mina tarot-magicians i bild


Trollkarlen

 

Han försvinner ibland

Denne man

Det är så mycket han kan

Som att få mig att le

Jo jag vet

Det är kanske inget särskilt med det

För er

Som inte ser

Alla stormiga djup

Klippspetsar och stup

I min själ

Jag frös ihjäl så när

Som på en blick

På mobilen

"hur mår du egentligen"

Och äntligen

Så fick han mig att le igen

Han som kan få en trenchcoat

En gammal överrock i grått

Att blomma som en sarong

En fjäril ur sin kokong slår ut

Jag vet att jag får rätt till slut

En gång

Och alla ska förstå

Hur han kunde få

Djävulen att vända om

Samma väg han kom men märk väl

Utan min själ

I sina klor

Jag vet (Inte tror)

Att ett helt magiskt

Modigt starkt fullblodigt trollkarlshjärta bor

I denne man

Även om han

Försvinner ibland

Utan ett "Tjingeling"

(Det gör ingenting)




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-01-03 13:02



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Härlig ton i denna!
2014-01-09

    ej medlem längre
Strålande bra skrivet!Hoppfull och härlig!En fin kärleksdikt!
2014-01-09

    ej medlem längre
Med lite fantasi,
och lite trolleri,
och med en dos magi
får livet harmoni.

2014-01-06

  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet - faller i fundering över "varför försvinner ibland" inget betyder ...
2014-01-04

  Järnkatten
Fin denna :)..
2014-01-03

  USSDF/HXS
Så søtt!
Vakkert.
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP