Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....där jag burit den spruckna krukan...




Du

som spelar på brustna strängar

en fulltonig melodi


Du

som låter rosor blomma

i den öken

där jag burit

den spruckna krukan

som är mitt liv


Du

tar mitt livs trasor

i Din hand

och väver

av det förkastade

en lysande vacker

vävnad




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 529 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-01-03 14:29



Bookmark and Share


  Marja Granqvist VIP
Så fulländat vackert och trösterikt.
2014-01-10

  Maria T
Så älskar Gud.
Borde bli en psalm
2014-01-08

  Teresia Ridell
Helt underbara ord, så verkligen smälter och bär hela vägen !
2014-01-04

  © anakreon VIP
Mmmmm….
Calle
2014-01-04

  Maria Sundelin VIP
Vackert
2014-01-04

  Lärling
Mycket fint och hoppfullt!
2014-01-04

  Ola Rydberg
vackert
2014-01-04

  axveronika
Åh det är kärlek, det!
2014-01-04

  ResenärGenomLivet VIP
Tryggt att vara i den handen...mycket fint...
2014-01-04

  stig wikman
UNDERBART
MICHAELA.

SANSLÖST
VACKER TEXT.

APPLÅD Å KRAM
TILL DEJ.
2014-01-03

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Trösterik text..
2014-01-03

  anits VIP
Nycket fint och berörande skrivet.
2014-01-03

    eva m h
Vacker
2014-01-03

  Ronny Berk
bild och text i god harmoni ,,,
2014-01-03

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius