Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3 5 3


Haj Q



Går mot vår

Kommer från brinnande helvetes eld


Nygräddade bak tankar




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 520 gånger
Publicerad 2006-03-15 22:11



Bookmark and Share


  Smultris
Attans.... du e så fyndig.... ;-)

Denna var riktigt bra faktiskt:)
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson