Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*

Hon såg sig själv stråla när speglarna var täckta
Hon läste tyst för att smaka på ord och inte säga något tillbaka
Hon drömde om att drunkna under en gondol i Venedig
Hon såg fjärilar landa på månen
Hon hörde svanarna skrika
Hon rörde sig oroligt
Hon blåste glas över djupen




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-04 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe